nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 19.04.2024 11:00:23

Srbija moli za sina Dejana Stankovića, Aćimovićevega nečaka! Situacija je resna, nihče ne ve …

Legendarni srbski nogometaš preživlja težke dni.

Svak slovenske legende Milenka Aćimovića Dejan Stanković skupaj s celotno Srbijo trenutno moli za svojega najstarejšega sina Stefana. Kot poročajo srbski mediji ima Aćimovićev nečak zdravstvene težave, ki jih zdravi v bolnišnici v Milanu. Za kaj točno gre, ne ve nihče (v javnosti), situacija pa naj bi bila resna.

“Pozdrav vsem, želim vam sporočiti, da sem v Milanu s sinom, ki je v bolnici že tri dni. Ima zelo pomembno ‘tekmo’, moramo jo odigrati skupaj. Upam, da bomo v naslednjih treh, štirih dneh dobili vse rezultate, da bi lahko začeli z rehabilitacijo,” je Stanković napisal v sporočilu za javnost, v katerem je sporočil, da pri svojem delodajalcu Ferencvarosu do nadaljnjega ne bo opravljal dela: “Na žalost ta konec tedna ne bom mogel voditi tekme, ampak verjamem v svoje igralce, klub in vse v strokovnem štabu. To je samo ena tekma, jaz imam pomembnejšo s svojim sinom. Družina je na prvem mestu.”

Najstarejši Stankovićev sin je sicer rojen leta 2000 v Rimu, v mlajših kategorijah je igral za Inter, veljal za velik talent, a kasneje opustil nogomet. Mlajša brata Filip in Aleksandar nadaljujeta, sta tudi člana mlajših selekcij srbske reprezentance.

Članki iz rubrike